منصوری

منصوری، (به انگلیسی: Mansory) شرکت تیونینگ خودرو بریتانیایی مستقر در آلمان است، که در سال ۱۹۸۹ توسط یک مهاجر ایرانی‌تبار، بنام کوروش منصوری تاسیس شد.

این شرکت که در سال‌های نخست، در زمینه ارائه خدمات مهندسی و تامین قطعات مختلف خودرو، برای شرکت‌های مطرح تیونیگ فعالیت میٰ‌کرد، در اواسط دهه ۱۹۹۰ با هدف توسعه فعالیت‌هایش، به شهر مونیخ، آلمان نقل مکان کرد و تمرکز خود را بر تیونینگ و توسعه مدل‌های خاصی از خودروهای شرکت‌های رولز-رویس، بنتلی، استون مارتین و فراری معطوف نمود.[۱]

شرکت منصوری در سال ۲۰۰۱، نخستین کارخانه تولیدی خود را، راه‌اندازی کرد، که در پی آن بطور مستقل، اقدام به تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز تیونینگ خودروهای سفارشی خود نمود. این شرکت هم‌اکنون دارای ۲ کارخانه تولیدی در کشورهای آلمان و سوئیس می‌باشد و دفاتر بین‌المللی آن، در شهرهای اوساکا، سئول، لس آنجلس، ابوظبی و سنگاپور مستقر می‌باشند.[۲]

برخی از شرکت‌هایی که منصوری تاکنون با آنها مشارکت داشته، عبارتند از: استون مارتین، لامبورگینی، مرسدس بنز، فراری، آئودی، رنجرور، پورشه، مازراتی، رولز-رویس موتور کارز و بنتلی.[۳]

شرکت منصوری هم‌اکنون در حوزه‌هایی چون طراحی داخلی هواپیماهای تجاری و کشتی‌های تفریحی، طراحی و تولید لوازم خانگی، تجهیزات اداری و کالاهای لوکس فعالیت می‌کند.

تاریخچه

کوروش منصوری در سال ۱۹۸۹ میلادی کمپانی ام‌پی‌دیزاین (به انگلیسی: MPdesign) را در کشور انگلستان تأسیس نمود، شرکتی که خدمات مهندسی و قطعات تیونینگ دیگر شرکت‌های معتبر را تامین می‌کرد. شرکت منصوری فعالیت خود در تیونینگ خودروهای لوکس را با محصولات بنتلی، استون مارتین، فراری و رولز رویس آغاز نمود. اما آنچه این شرکت می‌خواست بسیار فراتر از این بود، بنابراین در سال ۲۰۰۱ در شهر برند، آلمان کارخانهٔ مستقلی جهت تیونینگ، طراحی و ساخت قطعات اتومبیل و ارتقا خودرو، تاسیس نمود.

در سال ۲۰۰۴ از اولین محصول این کمپانی، که یک استون مارتین دی‌بی۹ تیونینگ‌شده بود، رونمایی شد. درست یک‌سال پس از رونمایی اولین محصول رسمی برند منصوری، دومین محصول تیونینگ شده این شرکت، باز هم تیونینگ شده‌ای از کمپانی استون مارتین بود و آستون مارتین ونکوئیچ را با یک پوشش مشکی براق، به همراه المان‌های زرد و طلایی، ترکیب نموده بود. منصوری پس از دریافت یک سفارش ویژه، نمونه سفید همین خودرو را نیز آماده کرد.

در ماه نوامبر ۲۰۰۷ شرکت منصوری اقدام به خریداری شرکت پورشه-تیونینگ، از شرکت سوئیسی راین‌اسپید نمود، که در پی آن، توسعه و فروش قطعات تیونینگ خودروهای پورشه، ب‌ام‌و و رنجرور را در دست گرفت.

تا اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی، شرکت منصوری تیونینگ محصولات شرکت‌هایی چون لامبورگینی، فراری، مرسدس بنز و آئودی را نیز به فهرست خود اضافه کرد و با راه‌اندازی خط تولید خودروهای لوکس سفارشی، با تمرکز بر خودروهای سوپراسپورت، تا اواخر دهه ۲۰۰۰ میلادی، به برندی شناخته شده در بازار تیونینگ خودروها، تبدیل گردید.

امروزه این شرکت طیف گسترده‌ای از خودروهایی با برندهای: استون مارتین، ب‌ام‌و، لامبورگینی، فراری، مرسدس بنز، آئودی، رنجرور، پورشه، بنتلی، رولز رویس، مک‌لارن، بوگاتی، مازراتی و لوتوس کارز را بطور ثابت تولید می‌نماید.

شرکت منصوری در نمایشگاه اتومبیل ژنو در سال ۲۰۱۲ با ارائه لامبورگینی اونتادور، عنوان بهترین تیونر را کسب کرد.[۴][۵]

محصولات

خودروهایی که تاکنون از خط تولید کارخانه منصوری خارج شده‌اند، در حالت عادی نیز به‌عنوان خودروهایی سوپراسپرت و لوکس شناخته می‌شوند.

شرکت تیونینگ خودرو بریتانیایی مستقر در آلمان است، که در سال ۱۹۸۹ توسط یک مهاجر ایرانی‌تبار، بنام کوروش منصوری تاسیس شد.

 

این شرکت که در سال‌های نخست، در زمینه ارائه خدمات مهندسی و تامین قطعات مختلف خودرو، برای شرکت‌های مطرح تیونیگ فعالیت میٰ‌کرد، در اواسط دهه ۱۹۹۰ با هدف توسعه فعالیت‌هایش، به شهر مونیخ، آلمان نقل مکان کرد و تمرکز خود را بر تیونینگ و توسعه مدل‌های خاصی از خودروهای شرکت‌های رولز-رویس، بنتلی، استون مارتین و فراری معطوف نمود.

 

شرکت منصوری در سال ۲۰۰۱، نخستین کارخانه تولیدی خود را، راه‌اندازی کرد، که در پی آن بطور مستقل، اقدام به تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز تیونینگ خودروهای سفارشی خود نمود. این شرکت هم‌اکنون دارای ۲ کارخانه تولیدی در کشورهای آلمان و سوئیس می‌باشد و دفاتر بین‌المللی آن، در شهرهای اوساکا، سئول، لس آنجلس، ابوظبی و سنگاپور مستقر می‌باشند.

برخی از شرکت‌هایی که منصوری تاکنون با آنها مشارکت داشته، عبارتند از: استون مارتین، لامبورگینی، مرسدس بنز، فراری، آئودی، رنجرور، پورشه، مازراتی، رولز-رویس موتور کارز و بنتلی.

 

شرکت منصوری هم‌اکنون در حوزه‌هایی چون طراحی داخلی هواپیماهای تجاری و کشتی‌های تفریحی، طراحی و تولید لوازم خانگی، تجهیزات اداری و کالاهای لوکس فعالیت می‌کند.

 

خودروهایی که تاکنون از خط تولید کارخانه منصوری خارج شده‌اند، در حالت عادی نیز به‌عنوان خودروهایی سوپراسپرت و لوکس شناخته می‌شوند.

محصولات:

آئودی :

آئودی آر۸

استون مارتین :

آستون مارتین دی‌بی‌اس

آستون مارتین ونکوئیچ

آستون مارتین ونتیج

استون مارتین دی‌بی۹

بنتلی :

بنتلی کانتیننتال جی‌تی

بنتلی کانتیننتال فلایینگ اسپار (۲۰۰۵)

بوگاتی :

بوگاتی ویرون

پورشه :

پورشه پانامرا

پورشه کاررا جی‌تی

پورشه کاین

پورشه ۹۱۱

ب‌ام‌و :

ب‌ام‌و ایکس۵ (ای۷۰)

ب‌ام‌و ایکس۶

ب‌ام‌و سری ۷

رنجرور :

رنج روور اسپورت

رولز-رویس موتور کارز :

رولز-رویس فانتوم (۲۰۰۳)

رولزرویس فانتوم کوپه

رولزرویس گوست

فراری :

فراری ۴۵۸ ایتالیا

فراری ۵۹۹

فراری انزو

لامبورگینی :

لامبورگینی اونتادور

لوتوس :

لوتوس اوورا

مازراتی :

مازراتی گران‌توریزمو

مرسدس بنز :

مرسدس بنز اس‌ال‌اس ای‌ام‌جی

مرسدس بنز اس‌ال‌کا

مرسدس بنز سی‌ال‌اس

مرسدس بنز کلاس ام

مرسدس بنز کلاس جی

مرسدس بنز کلاس جی‌ال

مرسدس بنز کلاس سی‌ال

مرسدس بنز ویتو

مک‌لارن :

مک‌لارن ام‌پی۴-۱۲سی

مک لارن اس‌ال‌آر

 

 

 

 

 

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

kamrani
ساعت16:25---12 بهمن 1393
من عاشق ماشینای منصوریم تو با این مطلب علاقه ی منو بیشتر کردی . زنده باد ایران و ایرانی

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ جمعه 10 بهمن 1393برچسب:منصوری/کوروش منصوری,

] [ 9:33 ] [ علی و حسین مقدم ]

[ ]